Паперові стакани, на що варто звернути увагу?

Категорії

З першого погляду здається, що обрати одноразовий стакан, то є надзвичайно просто. Проте, пропозицій багато, а від твого вибору залежить лояльність клієнтів, сприйняття ними рівня закладу або компанії. Тому на наших сторінках будемо публікувати деякі нюанси та акцентувати увагу на головному.
Почнемо з того, які ж бувають стакани та як їх правильно застосовують.

Усі паперові стакани ламінують з однієї або двох сторін. Це дуже важливо для створення ідеальних умов їх для подальшого використання.
Для холодних напоїв використовують стакани з внутрішнім та зовнішнім ламінуванням, щоб захистити склянку від дії конденсату. Вони виготовлюються з тонкого картону, а покриття має чудову теплопровідність.
Стакани для морозива та морожениці також мають двостороннє ламінування з тих самих причин, що і склянки для холодних напоїв.

Стакан для гарячих напоїв та страв має лише внутрішню ламінацію, яка захищає склянку від протікання і втрати жорсткості. Для його виробництва використовують більш товстий картон. Такі стаканчики бувають одношарові та двошарові. Для зручності споживача на одношарові стакани застосовують спеціальні держаки - термочехли, капхолдери, манжети.
Якщо такий стакан ти наповниш холодним напоєм з льодом, конденсат швидко «розмиє» папір ззовні і склянка втратить форму.

Сьогодні набуваю популярності гофровані паперові стакани. Вони також застосовуються для гарячих напоїв, складаються з двох шарів картону (внутрішній та гофрований зовнішній). Такі склянки вважаються найбільш безпечними та комфортними для використання.

Одноразові стакани використовуються не тільки для напоїв, а й для транспортування снеків. Вимога до тари для «перекусу» тільки одна - місткість. А ось наявність ламінації не має значення.
Звичайно, ламінація – то один із багатьох аспектів, на які тобі треба звернути увагу. Наші менеджери завжди раді допомогти тобі зробити найліпший вибір.

Замовляй паперові стакани для кави в Дніпрі оптом з доставкою по Україні. Чекаємо на твое замовлення 

Рекомендовані товари
Топ продажів
Стакан KRAFT, двошаровий 270 мл
0,00 грн
2,13 грн
Стакани black Double 350 мл
0,00 грн
3,85 грн
Стакан SNOWY, одношаровий 400 мл
0,00 грн
1,76 грн
Топ продажів
Стакан NATURAL, одношаровий 270 мл
0,00 грн
1,75 грн
Стакан гофрований IMPULSE 270 мл
0,00 грн
1,97 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Мови