Інновації – як розвивається світ упаковки?

Категорії

Одноразова упаковка - це галузь, яка постійно розвивається в напрямку зменшення впливу на навколишнє середовище. Сучасні інновації в галузі одноразової паперової упаковки для їжі на основі своєї діяльності затрагують 3 основні напрямки:

  1. Використання перероблюваних матеріалів: біорозкладаючий пластик, папір і картонні матеріали, які можуть бути перероблені та повторно використані, допомагають знизити вплив на навколишнє середовище.

  2. Зменшення розмірів упаковки: це призводить до зменшення кількості матеріалів, необхідних для її виробництва, і, відповідно, зменшення впливу на навколишнє середовище.

  3. Використання вторинної упаковки: це допомагає використовувати менше матеріалів і зменшити кількість відходів, а також зберегти упаковку в хорошому стані та зменшити витрати на виробництво.

Крім того, існують нові ідеї, які дозволяють зручніше транспортувати товари та компактно пакувати їх. Наприклад:

  • Упаковка, яку можна використовувати «для іншої мети» в побуті: це дозволяє не лише зменшити кількість відходів, але й надати споживачеві додатковий функціонал. Якщо її ще й забрендувати, то ваш бренд тісно «приживеться» до будинку клієнта.
  • Використання спеціальних матеріалів, які дозволяють упаковці адаптуватися до форми товару: це дозволяє використовувати менше матеріалів і скоротити витрати на упаковку.
  • Використання інноваційних технологій, таких як "розумні упаковки", які можуть регулювати рівень повітря та температуру всередині упаковки: це дозволяє збільшити термін зберігання продуктів та зменшити кількість відходів.

    В цілому, інновації в галузі одноразової упаковки мають важливе значення для створення більш екологічно чистої упаковки та зниження її впливу на довкілля. Сучасні технології та ідеї дозволяють зручніше транспортувати товари, компактно їх упаковувати та одночасно зменшувати вплив на довкілля.

     

    SmartEcoPack відслідковує інновації та пропонує своїм клієнтам тільки найкразі варіанти паперового пакування та пакування з біорозкладаючих матеріалів.

 

Рекомендовані товари
Упаковка для бургеру KRAFT 118*118*86
0,00 грн
5,30 грн
Топ продажів
Бокс KRAFT 2100 мл  215*150*48 мм
0,00 грн
9,53 грн
Коробка для локшини 750 мл 2РЕ  90 мм / h 95 мм
0,00 грн
6,19 грн
Топ продажів
Ланч-бокс KRAFT 900 мл 130*105*65 мм
0,00 грн
5,21 грн
Топ продажів
Стакан KRAFT, двошаровий 400 мл
0,00 грн
3,19 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Мови