Еко пакування й важливі дрібнички

Категорії
 
Будемо відвертими з вами, найекологічніше пакування, це - скло, але це не зручно, важко і дорого, як для одноразової тари. Тому найчастіше використовують пластикову та паперову.
Але тут важливі моменти:
1. Пластикова тара повинна мати маркування як тара, що легко переробляється і розкладається. Пластик повинен бути щільним, так, саме так, тоді він легший у перероблюванні.
2. Паперове пакування, спірний варіант в еко, але якщо правильно його використовувати, то це дуже хороший варіант і виглядає він досить дорого, паперова упаковка для їжі завжди привертає увагу.
3. Важливо, що еко продукти це - продукти, що переробляються, тому важливо їх викидати в смітник правильно, сортувати. Саме в цьому є суть.
4. З великою обережністю треба ставитися і до такого явища, як біорозкладне пакування, на яке зараз нерідко переходять магазини.
До складу біорозкладаємого пакування додається додаткова присадка, що прискорює процес розпаду. Але через неї пластик не зникає зовсім, а просто розпадається на дрібні частинки і так само продовжує забруднювати довкілля.
Чи хотіли б щоб ми продовжили цю рубрику і ще більше розповіли деталей про еко пакування?
Рекомендовані товари
Топ продажів
Стакан NATURAL, одношаровий 400 мл
0,00 грн
2,31 грн
Топ продажів
Пакет саше 42г/м2 230*100*70 мм
0,00 грн
0,50 грн
Топ продажів
Стакан KRAFT, двошаровий 270 мл
0,00 грн
2,13 грн
-16.56 %
Пакет KRAFT з крученими  ручками 370*160*325
8,15 грн
6,80 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Мови