Друк на паперових упаковках

Категорії

Тема відмінностей вже була висвітлена нами в постах, але як зупиниться і не говорити про них. Чому паперове пакування краще за пластикове? Однак для сучасного бізнесу у сфері харчування, який, до речі, є дуже конкурентним, мало мати якісний продукт і подати його просто в якісному і нехай навіть гігієнічному пакуванні.

Дуже важливою є зовнішня оболонка, тобто візуальна привабливість пакування, в якій подано продукт. Це стосується не лише сфери харчування, але якщо ми говоримо про неї, то зовнішній вигляд паперових виробів – це перше, на що сьогодні звертають увагу відвідувачі. Паперова продукція у світі – це не просто посуд, а рекламний носій. Його завдання досить великі. Але давайте сьогодні розберемо саме відмінності друку.

Друк на продукції з паперу перетворює її на незвичайне пакування та рекламний інструмент. Всі відомі нам мережеві ресторани або точки продажу подають напої у стаканах з логотипами та слоганами. Друк на паперових упаковках сприяє підвищенню лояльності до бренду, його впізнаваності та розширенню кола постійних відвідувачів. Якщо говорити про психологію, то така реклама максимально «заходить» покупцю. При цьому він не відчуває напруження, якогось нав'язування, він розслаблений, але при цьому зображення чи текст на упаковці, умови акції та все, що розміщено на ній, впливає на його підсвідомість.

Для якісного друку обирайте якісну упаковку, будь то крафт пакети, паперові стаканчики для кави чи інша упаковка для їжі.

Нанести друк на паперову продукцію можна у різний спосіб. Розглянемо кожен із них докладніше.

1. Флексографічний друк. При флексографічному друку використовуються малов'язкі фарби з леткими розчинниками. Для того, щоб уникнути неприємного запаху, необхідно вибирати фарбу на водній основі. Виготовлення паперових склянок у такий спосіб – дуже швидкий процес у рамках сучасних виробництв. Так, основною перевагою даного способу друку є його швидкість, проте зображення виходять не такими фотографічними як при офсетному друку. Але все залежить від потреб клієнта, не завжди зображення на склянці повинно мати картинку, наближену до фотографії.

2. Офсетний та повноколірний друк. Перевагою офсетного способу друку перед флексографічним є плавний перехід відтінків та напівтонів. Завдяки цьому на склянку з паперу можна нанести абсолютно будь-яке зображення високої роздільної здатності. При використанні повнокольорового офсетного друку на виготовлення вашого замовлення потрібно більше часу, від стаканчика буде відчуватися запах фарб, що використовуються при друку, але зате бажаний результат отриманого зображення повністю виправдає всі побажання.

Незалежно від того, яким способом на склянку було нанесено ваш логотип, склянка зробить свою справу і допоможе вам досягти своїх маркетингових цілей.

Важливо знати, що при друку на продукції харчування, використовуюсь зазвичай харчові барвники.

Сучасні маркетологи обов'язково повинні працювати у зв'язці з дизайнерами. Можливо, ваш бізнес вимагатиме чогось більшого, ніж упаковка з логотипом. Все частіше на упаковках можна побачити визначні картини, портрети відомих людей та їхні цитати, цікаві гумористичні сюжети, прочитати пізнавальну інформацію. Чим незвичайніша упаковка – тим більше вона привертає увагу.

Якщо паперова упаковка вашого закладу зуміла підняти настрій відвідувачу, то вважайте, що він стане вашим постійним гостем і автоматично розповість про це всім своїм друзям. Ми пропонуємо своїм клієнтам повний цикл послуг із виробництва паперової упаковки з індивідуальним дизайном. У нашій команді є професійні дизайнери, які допоможуть розробити дизайн, а виробництво виготовить ваше замовлення точно в заявлений термін.

Рекомендовані товари
Стакани black Double 250 мл
0,00 грн
3,05 грн
Стакан SNOWY, одношаровий 400 мл
0,00 грн
1,76 грн
-31.29 % promo2.png
Ланч-бокс KRAFT 2000 мл 210*150*65 мм
12,88 грн
8,85 грн
Бокс KRAFT з вікном 900 мл 188*135*47 мм
0,00 грн
9,67 грн
-28.43 %
Пакет саше 42г/м2 340*180*50 мм
1,02 грн
0,73 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Мови