Брендування - це реклама та сервіс?

Категорії

Кожен підприємець хоче якнайшвидше побачити розвиток свого бізнесу. При цьому ми говоримо не про швидкий, але короткостроковий дохід за рахунок агресивної реклами або шалених акцій, а про поступовий, але впевнений підйом за цифрами прибутку. Slowly but surely, як кажуть на заході повільно, але впевнено.

І звісно, однією з головних умов для цього є гарна основа якість продукції, розумна рекламна кампанія та достойний сервіс.

Брендування продукції це поєднання , тобто турботи про потенційних покупців.

Хтось може подумати, навіщо витрачатися на оригінальну упаковку, адже головне, що всередині, але правда полягає в тому, що в бізнесі багато конкурентів. І їхня кількість ніколи не зменшується, збиткові підприємства закриваються, їм на заміну відкриваються нові і це нескінченний процес. Щоб "вижити" і почати розвиватися, підприємству потрібно використовувати різні інструменти, і брендування один із найефективніших.

Переваги брендування

Інвестуючи у брендування, ви побачите ефективний результат, що стане не одноразовим, а основою для зростання продажів у довгостроковій перспективі:

  • підвищиться впізнаваність бренду. Брендована упаковка це візуальне уявлення бренду, що можуть швидко розпізнавати споживачі. Це збільшує впізнаваність бренду та покращує імідж;
  • допоможе виділятись серед конкурентів. Завдяки брендованій упаковці продукт буде помітнішим серед інших продуктів на полиці в магазині. Це дозволяє споживачам легше знаходити продукт, якому вони надають перевагу;
  • робить наголос на цінності компанії. Брендована упаковка може передавати цінності бренду, такі як якість, унікальність чи екологічність;
  • покращить купівельний досвід. Потенційним покупцям легше візуально виділити ваш продукт, особливо якщо вони вже купували, переконалися в якості і хочуть повторити покупку;
  • покращить сприйняття бренду. Брендована упаковка візуальний вираз бренду та може допомогти покращити сприйняття бренду у покупців;
  • підвищить зручність. З гарно спроектованою упаковкою покупцям зручніше користуватися продуктом, наприклад зручно зберігати та відкривати.

На нашому сайті ви можете вибрати стаканчики для кави у Дніпрі, ми виконаємо брендування будь-якої замовленої у нас продукції.

Покупці віддають перевагу брендованій продукції

Спробуємо пояснити логіку потенційних покупців, і ви напевно впізнаєте в ній свої думки, коли віддаєте перевагу тому чи іншому бренду.

Брендування це додаткові фінансові вкладення. Збиткові компанії не можуть собі цього дозволити, а успішні можуть. Успішний малий та середній бізнес складно будувати з неякісним товаром. Отже, якщо навіть поки підприємство невелике, але зі своїм логотипом, фірмовим стилем та оригінальною упаковкою, тобто власник впевнений у собі, своєму товарі та своєму бізнесі, а значить, його продукція варта уваги.

Бренду-початківцю важливо зацікавити якомога більше потенційних покупців, вже існуючому важливо збільшувати кількість лояльних клієнтів.

І це на тлі найсильнішої конкуренції, коли покупці можуть дозволити собі вибирати просто на вигляд і якість упаковки. Судіть самі, що приємніше: наприклад, купити смаколики до чаю, що продають у простому целофановому пакетику або в хрусткому паперовому пакеті з естетичним логотипом пекарні?

Щиро рекомендуємо використовувати цей інструмент і переконатися власноруч наскільки ефективним може бути брендування упаковки. Замовити паперові стаканчики з логотипом та іншу упаковку можна, залишивши заявку на сайті або за вказаними телефонами

Рекомендовані товари
Салатниця 750 мл KRAFT / 145 мм 1РЕ, крафт/білий
0,00 грн
6,20 грн
Стакан SNOWY, одношаровий 400 мл
0,00 грн
1,76 грн
-16.3 %
Пакет KRAFT з крученими  ручками 430*160*370
9,08 грн
7,60 грн
Топ продажів
Цукор в стіках KRAFT
0,00 грн
71,00 грн
Топ продажів
Стакан NATURAL, одношаровий 400 мл
0,00 грн
2,31 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Мови